TALA FOU

Tala Fou

Acrylonitrile: O fea pisinisi e sili ona faʻaaogaina?O le a le lumanaʻi o le acrylonitrile?

Acrylonitrile e gaosia e ala i le faʻamaʻiina o faʻamaʻi ma le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le propylene ma le ammonia vai e fai ma mea mata.O se ituaiga o mea faʻalaʻau, fualaʻau vailaʻau C3H3N, o se vai e leai se lanu, mumu, o le ausa ma le ea e mafai ona fausia ai le paluga pa, i le tulaga o le afi tatala, o le vevela maualuga e faigofie ona faʻafefe, ma faʻasaʻo le kasa oona, ma oxidant. , malosi malosi, faavae malosi, amine, bromine tali malosi.

E masani ona faʻaaogaina e pei o mea mataʻutia o le fiber acrylic ma le ABS / SAN resin.E le gata i lea, e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o le acrylamide, pastes ma adiponitrile, paʻu gaosia, Latex, ma isi.

Acrylonitriletalosaga maketi

Acrylonitrile e tolu mea fa'apipi'i tetele (palasitika, pa'u synthetic, fiber synthetic) mea mata'utia taua,lo tatou atunuu acrylonitrile i lalo taumafa o loʻo faʻatumauina i ABS, acrylic ma acrylamide tolu fanua, tolu tala mo le 80% o le aofaʻi o le taumafaina o le acrylonitrile.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o meafale ma taavale, ua avea Saina ma se tasi o atunuʻu televave faʻatupulaia i le maketi acrylonitrile lalolagi.O oloa i lalo o loʻo faʻaaogaina lautele i meafale, lavalava, taavale, vailaʻau ma isi faʻalapotopotoga i le tamaoaiga o le atunuʻu.

Acrylonitrile e gaosia e ala i le faʻamaʻiina o faʻamaʻi ma le faʻamamaina o le propylene ma le ammonia.E faʻaaogaina lautele i le gaosiga o pisinisi o resini ma fibre acrylic.Carbon fiber o le faʻaoga faʻaoga ma le televave o manaʻoga i le lumanaʻi.

Carbon fiber, o se tasi o faʻaoga taua i lalo ole acrylonitrile, o se mea fou e taulaʻi i suʻesuʻega ma atinaʻe i Saina.Carbon fiber ua avea ma vaega taua o mea mama, ma faasolosolo malie mai mea uamea ua mavae, i totonu o le va o tagata ma le militeri ua avea ma mea autu talosaga.

Faatasi ai ma le atinaʻeina faifaipea o le faasaienisi ma tekinolosi,acrylonitrilemaketi o loʻo tuʻuina mai se tulaga faʻaleleia atili:

Muamua, o le propane e pei o mea mata o le laina gaosiga o le acrylonitrile o loʻo faasolosolo malie ona faʻalauiloaina;
Lona lua, o le su'esu'ega o fa'ato'aga fou o lo'o avea pea ma autu su'esu'e a tagata atamamai i totonu ma fafo;
Tolu, masini tetele;
Lona fa, fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitiga o le fa'aosoina, fa'agasologa fa'alelei e fa'atuputeleina le taua;
Lona lima, o le su'esu'eina o suavai leaga ua avea ma mea taua o su'esu'ega.

Fa'atonuga ole atina'e ile lumana'i ole acrylonitrile
E tusa ai ma faʻamatalaga, o le acrylonitrile i le isi 5 tausaga o loʻo faʻatupulaia le malosi o le gaosiga o le atunuʻu e sili atu nai lo le faʻatupulaia o le manaʻoga i lalo, o le a faʻaitiitia le aofaʻi o oloa mai fafo, faʻaauau pea ona faʻateleina oloa faʻatau atu, ina ia faʻaitiitia ai le mamafa o le maketi i totonu o le atunuʻu.

 


Taimi meli: Mati-29-2023