TALA FOU

Tala Fou

O tioata acrylamide sili ona lelei e talafeagai mo le tele o mea tau pisinisi

O la matou kamupani faʻapitoa i le faʻatau atu o oloa acrylamide maualuga, e aofia ai le 98%tioata acrylamidema le 30%, 40%, ma le 50% vaifofo vai. O nei oloa e manaʻomia mo le gaosiga o homopolymers eseese, copolymers ma suiga polymers, ma e faʻaaogaina lautele e pei o flocculants i alamanuia e pei o le suauʻu fanua viliina, vailaʻau, metallurgy, pepa, coatings, textiles, otaota otaota, faʻaleleia eleele ma e oʻo lava i le fausiaina mo le susu. Mea fa'apipi'i. I le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le acrylamide i lalo o le alamanuia filifili, matou te faʻafeiloaia oe e suʻesuʻe le gafatia oa matou oloa ma mafaufau i le galulue faʻatasi.

Talosaga:
O a tatou oloa acrylamide sili ona lelei e faia se sao taua i le tele o gaioiga faʻapisinisi. O loʻo faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia o polymers ma o vaega autu i le gaosiga o mea e iai mea eseese. E le gata i lea, o le acrylamide o se vaega taua i fugalaʻau faʻapipiʻi ma faʻaaogaina lautele i le faʻaogaina o le suavai otaota ma le faʻaleleia o le eleele. E le gata i lea, i le fausiaina, e mafai foi e le acrylamide ona fesoasoani i le faʻafefeteina e le susu, faʻaleleia lelei le faʻafefe ma vai faʻafitauli.

Tulaga lelei o oloa:
Fa'ailoga tioata malosi o le acrylamide ma le 98% mama e fa'amautinoa ai le fa'atinoina ma le fa'atuatuaina i le taimi o le polymerization. O vaifofo vai e maua i le tele o fa'atonuga, e maua ai le fa'aogagofie ma le faigofie o le fa'aoga i fa'aoga eseese. O a matou oloa o loʻo lagolagoina e faiga faʻatonutonu lelei, faʻamautinoa latou te ausia tulaga maualuga o alamanuia. O le faʻaogaina ma le aoga o a tatou oloa acrylamide e avea ai i latou ma filifiliga muamua mo le tele o faʻaoga faʻapisinisi.

mataupu faavae o oloa:
E pei o se monomer,acrylamidepolymerizes e fausia ai polymers ma le tele o meatotino, ma avea o se vaega taua i le gaosiga o mea tau alamanuia eseese. I le tulaga o se flocculant, o le acrylamide e fesoasoani i le faʻapipiʻiina o vaega o loʻo taofia i totonu o le vai, faʻateleina le aveesea ma le faʻamamaina. I faufale faufale, o mea a le acrylamide e faafaigofieina ai le fa'amamaina lelei o le susu, fa'afetauia se mana'oga taua i le alamanuia.

I se aotelega, o la matou fa'avasegaga o oloa acrylamide maualuga e fetaui ma mana'oga eseese o pisinisi i lalo ifo. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i le mama, faʻamaoni ma le faʻatinoga, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o vaifofo taua mo le gaosiga o le polymer, flocculation, fausiaina ma le tele o faiga faʻapisinisi. Matou te faʻafeiloaia oe e suʻesuʻe le gafatia o matou oloa acrylamide ma tulimatai atu i le avanoa e galulue ai ma oe.


Taimi meli: Iuni-26-2024