TALA FOU

Tala Fou

Acrylamide, o se vailaʻau taua tele mo le gaosia o coagulantsProduct

O la matou kamupani faʻapitoa i le faʻatau atu o oloa acrylamide maualuga, e aofia ai le 98%tioata acrylamide, 30%, 40%, ma le 50% acrylamide vaifofo vai.Acrylamide, o se tasi o mea e sili ona taua ma faʻaaogaina acrylamide faʻaaogaina, e faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese.

  • Mea mata mo le tu'ufa'atasiga o meaola ma mea fa'apipi'i. O lona polymer e solu i le vai, ma avea o se coagulant lelei mo vai ma e sili ona aoga i le coagulating polotini ma masoa i le vai. E le gata i lea, o loʻo i ai foʻi mea sili ona lelei e pei o le mafiafia, faʻafefete, toso faʻaititia, ma le faʻasalalau.
  • A fa'aogaina e fai ma fa'a'ele'ele'ele'ele, e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o le palapala ma le fa'atumauina o le susu. I totonu o le pisinisi pepa, e faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻateleina ai le malosi o pepa ma sui ai le masoa ma vai-soluble resins. E faʻaaogaina foʻi e avea o se vailaʻau faʻamalo i galuega faʻainisinia lautele, e avea o se fiber modifier, e fai ma faʻasao mo fausaga lalo ma o se faʻaopoopoga i le alamanuia taumafa.

O la matou kamupani o loʻo i ai le tamaoaiga o tagata faʻatau ma sili atu i le 20 tausaga o le poto masani faʻapisinisi, faʻapitoa i le acrylamide,polyacrylamide, N-hydroxymethylacrylamide, N, N'-methylenebisacrylamide, furfuryl alcohol, high-purity aluminum hydroxide, Faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o le citric acid, acrylonitrile ma isi vailaʻau faʻainisinia, ma tuʻuina atu oloa i lalo ma se filifili pisinisi acrylamide atoatoa.

Faʻatasi ai ma le tamaoaiga o tagata faʻatau oloa ma sili atu i le 20 tausaga o le poto masani faʻapisinisi, o loʻo tuʻuina atu la matou kamupani i le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu o se vaega atoa o vailaʻau vailaʻau, faʻamautinoaina le atoatoa o le sapalai o le acrylamide ma oloa faʻapitoa.


Taimi meli: Iul-29-2024